Questions and discussion about using ProcessMaker: user interface, running cases & functionality

Moderator: amosbatto

By heemalkumar
#815646
Hi Team
The link on my Template which is emailed out to users for logging in seems to always drop off. How do i permanently fix this? See attached screenshot.
Attachments
PMIssue.JPG
PMIssue.JPG (42.82 KiB) Viewed 368 times
By amosbatto
#815662
Have you checked the HTML code? Is the link being erased? I always edit the HTML code when I have problems with the graphical editor.
By amosbatto
#815667
In the template editor, there is an HTML button that will show you the HTML code. Does the link exist in the code or was it erased?
By heemalkumar
#815668
This is my HTML Code. The link seems to have dropped off again..
Code: Select all
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
</head>
<body>
<table cellspacing="0" cellpadding="10" left="" white="" arial="" helvetica="" sans-serif="" black="" 11px="">
<tbody>
<tr>
<td>
<p align="center"><font color="#000000" face="tahoma,arial,helvetica,sans-serif" size="3"><b>Travel Request Submitted</b></font></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td><hr />
<p><font face="tahoma,arial,helvetica,sans-serif" size="2">Please note that a <b>Travel Request Authorisation</b>&nbsp;for&nbsp;<font color="#800000"><b>@#firstName @#surname</b></font>&nbsp;has been submitted to your Process Accelerator for actioning.&nbsp;</font></p>
<p></p>
<p><b style="font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: small;">Access the Link Here:</b><span style="font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: small;">&nbsp;<a href="login/login">http://10.220.128.111/sysfinance/en/neoclassic/login/login</a></span></p>
<p></p>
<p><font face="tahoma,arial,helvetica,sans-serif" size="2">(Copy and paste link in Internet Explorer)</font></p>
<p><font face="tahoma,arial,helvetica,sans-serif" size="2">N<b>ote - If you are not able to download any attachments, please open the above link in Microsoft Edge.</b></font></p>
<p><font face="tahoma,arial,helvetica,sans-serif" size="2"><b>Click on Start button on your computer, and search for Edge.</b></font></p>
<p></p>
<p><font face="tahoma,arial,helvetica,sans-serif" size="2">Pacific Process Accelerator</font></p>
<p></p>
<p></p>
<p></p>
<hr /><font face="tahoma,arial,helvetica,sans-serif" size="2"><b><br /></b></font></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</body>
</html>
By amosbatto
#815677
What happens if you change your HTML code to this?
Code: Select all
<p>Access the Link Here: <a href="./login/login">http://10.220.128.111/sysfinance/en/neoclassic/login/login</a></p>
Maybe your formatting is causing the problem.
By amosbatto
#815688
What I'm seeing is that the template editor in PM 3.2.1 Community (manual install in Debian 8.4) is replacing the URL with the current URL.

In my installation located at http://localhost:321, the editor changes this:
Code: Select all
<a href="../../..">http://10.220.128.111/sysFinance/en/neoclassic/login/login</a>
to this:
Code: Select all
<a href="http://localhost:321/">http://10.220.128.111/sysFinance/en/neoclassic/login/login</a>
The editor automatically inserts the URL, which might be screwing up your template, since the editor might be inserting something you don't want in the URL. I recommend using a complete URL, like this:
Code: Select all
<a href="http://10.220.128.111/sysFinance/en/neoclassic/login/login">http://10.220.128.111/sysFinance/en/neoclassic/login/login</a>
If you want to use a relative URL, then you need to create a case variable that holds the link and insert it in your template.

For example, if you have the following trigger:
Code: Select all
@@financeLogin = '<a href="../../..">http://10.220.128.111/sysFinance/en/neoclassic/login/login</a>'; 
Then you can put this in your template:
@#financeLogin

However, I recommend that you use complete URL's if you are generating output documents or emails, since the user won't be clicking the link inside ProcessMaker.

Buen día, a todos Hace un par de día[…]

Perfecto amigo muchas gracias.

hello to all, please your help to resolve this dou[…]

The reason most likely is that the setOnchange eve[…]