Ask questions about installing and configuring ProcessMaker 3

Moderator: amosbatto

User avatar
By amosbatto
#815613
If you are trying to upgrade a Bitnami installation, then it won't work.
What is your operating system?

Try deleting the cache in your web browser.
You might have a file permission problem, so Apache isn't able to read the files. If using Linux, set these file permissions.

If none of those things work, then list the exact steps you took when upgrading.
By djpigc
#815625
Hi bro,
Use UBUNTU 16.4, with PHP 5.6 and Mysql 5.7. Verify all access, including I gave access to the entire folder.

I deleted the browser cache, I did tests with other browsers.
Use the upgrade steps that are in the wiki.

I use ProcessMaker since version 1.6. With launch 3.0 version, I install from cero, a fresh, clean version.

I mean, I do not know why it does not work now.
User avatar
By amosbatto
#818062
djpigc wrote: Fri Aug 10, 2018 9:02 am Hi bro,
Use UBUNTU 16.4, with PHP 5.6 and Mysql 5.7. Verify all access, including I gave access to the entire folder.

I deleted the browser cache, I did tests with other browsers.
Use the upgrade steps that are in the wiki.

I use ProcessMaker since version 1.6. With launch 3.0 version, I install from cero, a fresh, clean version.

I mean, I do not know why it does not work now.
ProcessMaker hasn't been tested with MySQL 5.7, so that might be the issue.

I have documented how to install ProcessMaker in Ubuntu 18.04:
https://wiki.processmaker.com/3.3/Proce ... stallation

Can you give me the link to the wiki page that you used when upgrading ProcessMaker?
By cosyxu
#822067
Good morning Amo,

It seems I have the exact same error during my upgrade.

I am trying to upgrade from PM3.2.2 to 3.3.0 Enterprise version.

We follow the instructions here
Code: Select all
https://wiki.processmaker.com/3.2/Stack_230
, but after that, we have the same error as above.



Any ideas?

Thanks,
Yuan
Attachments
y upgrade errors.png
y upgrade errors.png (94.74 KiB) Viewed 1162 times
By cosyxu
#822115
Hi Amo,

Thanks for your reply.

The issue has just been solved by the support team.

The reason causing this is that we need to comment this out:
browser_cache_files_uid = "3241asdasd7c06e33032020174"
from
opt\processmaker\shared\sites\workflow\env.ini

it kept generating the old cache.

Thanks,
Yuan
mysqli_free_result() error

Hello good afternoon I am having the same problem[…]

Thanks!

Hi, This user API https://wiki.processmaker.com/[…]

display pdf in panel control

Is there any solution?