Questions and discussion about using ProcessMaker: user interface, running cases & functionality

Moderators: ArturoRobles, ArturoRobles

#828442
Hello,

I have Processmaker 3.5.2 Community installed in Microsoft Azure (using the 'ProcessMaker Community Certified by Bitnami' app in Azure Marketplace). Somehow I can't seem to run *any* process beyond the first task. After the first task is finished the process status becomes "Draft" and doesn't go to any user's inbox. I've tried to run the process in three different installations of Processmaker in Azure to check if it's only a server problem but the problem still persists.
Attachments
Screenshot (454).png
Screenshot (454).png (84.72 KiB) Viewed 619 times
Screenshot (453).png
Screenshot (453).png (140.55 KiB) Viewed 619 times
Last edited by gdimitri on Wed Sep 23, 2020 8:14 am, edited 1 time in total.
#828445
No, there's nothing wrong in the browser network and console after I inspected it.

Though, I just want to add that in every installation, I modified the sql_mode variable (deleted the ONLY_FULL_GROUP_BY) in the MySql variables to fix error when opening 'Participated' cases list. Besides that I don't modify anything.

Attached is the process map.
Attachments
Screenshot (455).png
Screenshot (455).png (64.09 KiB) Viewed 613 times
Install in ubuntu

Nov 8, 2014 — You can install applications d[…]

Hi, The form.setOnchange() method does NOT work w[…]

design

Hi, You can easily change your forms like this eve[…]

Dear All Please help me I have installed process[…]