Questions and discussion about developing processes and programming in PHP, JavaScript, web services & REST API.

Moderator: amosbatto

Forum rules: Please search to see if a question has already asked before creating a new topic. Please don't post the same question in multiple forums.
By mohamad
#826472
Dear Amos,
When I import plugins in PM(bitnami windows), there is nothing to appear. There is no error, too.
Also, I removed the previous plugins. But, it does not work. By the way, I installed a new PM on another port, but it does not work, yet.
however, in plugins directory, two files have been added. (Myplugin folder and Myplugin.php)
Would you please help me to solve it?
Thanks in advance.
By mohamad
#826505
The problem is not related to the plugins. Because, the plugins can be imported in other servers and computers without any problem, However, the same plugins can not be imported properly in my laptop. As I mentioned before, there is no error when I import the plugin in my server. I tested it for 2 different ports in my laptop.
When I import the plugins, the only thing that I see adding these files(Myplugin folder and Myplugin.php).
thanks in advance.
User avatar
By amosbatto
#826506
Press F12 in your web browser and go to the "Network" tab of the browser's debugger. When you import the plugin, do you see any errors in the network calls (i.e, any HTTP status numbers that aren't 200 or 201)

In your env.ini file, set:
debug=1
Then, see if any errors appear when importing.

What is the environment of your laptop?
For example: PM 3.3.10 Community (manual install) in Debian 9.5 with PHP 5.6.37 and MySQL 5.7.23.
By mohamad
#826570
Thanks for your reply,
Press F12 in your web browser and go to the "Network" tab of the browser's debugger. When you import the plugin, do you see any errors in the network calls (i.e, any HTTP status numbers that aren't 200 or 201)

In your env.ini file, set:
debug=1
I did it before, there is no error.
In my laptop, I'm using Bitnami 3.3.4 windows just for testing the processes.
Of course, I have another question, is it possible to install PM manually in Windows 7 or it must be windows server 2016?
Because in your documentations, windows server 2016 has been written.
Thanks in advance
ProcessMaker 4

Hi everybody, Thanks for your interest in the pub[…]

HOW TO INCLUDE THE GULLIVER PHP

My Problem: 1. How to include the gulliver php in […]

VS CODE AND GITLAB

Hi Guys,. there's anyone tried to use gitlab and v[…]

I need help regarding when I click "Case Note[…]