Questions and discussion about developing processes and programming in PHP, JavaScript, web services & REST API.

Moderators: ArturoRobles, ArturoRobles

Forum rules: Please search to see if a question has already asked before creating a new topic. Please don't post the same question in multiple forums.
By leydyzapata03
#793134
Buen día, alguien sabe como puedo limpiar el valor de un campo tipo file de un dynaform?

Necesito que cada que se cargue el formulario se limpie el valor.

Gracias, quedo atenta.
User avatar
By amosbatto
#793138
Crea un trigger. Si estas usando un file, puedes usar este código:
Code: Select all
@=miArchivo = array();
@@miArchivo_label = '';
donde "miArchivo" es el nombre del variable asociada con el control de file.

Si estas usando un MultipleFile (UploadFile), puedes usar este código:
Code: Select all
@=miArchivo = array();
Este trigger debe ser ejecutado antes del DynaForm.

As of now I'm still having this problem.

Timeout Not Sending Email

I am confused, but I have setup a self-service as[…]

Hello; In a dynaform (for example: called "Gr[…]

issue with processmaker 3.2

Ok thank you but i have more questions For exam[…]