Config within plugin

Share ideas, ask questions, and get feedback about developing for ProcessMaker

Moderator: amosbatto

Forum rules
Please post new questions under "Developing processes & programming" for ProcessMaker 2 or 3.
dangdongho1
Posts: 1
Joined: Fri Apr 06, 2018 10:41 pm
Country: United States of America

Config within plugin

Unread postby dangdongho1 » Fri Apr 06, 2018 10:45 pm

There is an option of configure on plugin screen. There is no example on how to use setup file of plugin, what type of configuration can be done from it. I want to configure process id against each plugin. How can I do that?

amosbatto
Posts: 6143
Joined: Mon Jun 22, 2009 10:28 am
Country: Bolivia
Location: La Paz
Contact:

Re: Config within plugin

Unread postby amosbatto » Tue Apr 10, 2018 6:38 pm

Sorry that I didn't respond earlier. I was unable to get the setup.xml file to function in my tests. I asked around at ProcessMaker, Inc, and am told that it doesn't work in PM 3.
Have you found a workaround? If not, I will try to find some time to create an alternative.
Amos B. Batto ♦ ProcessMaker Technical Documentation Writer & Forum Manager ♦ Cofounder of ILLA (http://www.illa-a.org)


Return to “Development Discussion (archived)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests