Page 1 of 1

Save button error

Posted: Mon Sep 23, 2019 11:44 am
by eventoteam
Submit button error - not visible while editing the user.
How can i fix it?

Re: Save button error

Posted: Mon Sep 23, 2019 5:47 pm
by amosbatto
What version of PM are you using? There was bug that prevented User profiles from being edited. The solution is to upgrade ProcessMaker, but see this before upgrading:
https://www.pmusers.com/index.php/Bugs_ ... /upgrading

If you have installed ProcessMaker with Bitnami, see:
https://www.pmusers.com/index.php/Migra ... al_install

Re: Save button error

Posted: Mon Sep 23, 2019 5:49 pm
by amosbatto
Oh wait, are you using version 2.X? Then, the problem is probably that you need to use an older version of your web browser because recent web browsers aren't compatible with the code in ProcessMaker 2.X.

Re: Save button error

Posted: Tue Sep 24, 2019 1:10 am
by eventoteam
amosbatto wrote: Mon Sep 23, 2019 5:49 pm Oh wait, are you using version 2.X? Then, the problem is probably that you need to use an older version of your web browser because recent web browsers aren't compatible with the code in ProcessMaker 2.X.
I'm using version 1.245 (manual installation). There were some changes performed by other developer in skins and since then the save button disappeared.

Re: Save button error

Posted: Tue Sep 24, 2019 1:56 pm
by amosbatto
Edit the URL in your web browser to change the skin to "green" and then refresh the web browser.
Example:
http://mydomain.com/sysworkflow/en/green/users/users_Edit
(I'm not sure what is the exact URL in version 1.2, but you get the basic idea.)

If using the "green" skin fixes the problem, then you are going to have to figure out what is the problem in your custom skin.