zimbara zimlet installed but not connect and not load menu! [Error in template 'com_processmaker_zimbra.template.overvi]

Questions and discussion about using ProcessMaker 2: user interface, running cases and functionality

Moderator: amosbatto

Forum rules
Please search to see if a question has already been asked before posting. Please don't ask the same question in multiple forums.
mk8800
Posts: 7
Joined: Tue Apr 04, 2017 1:36 pm
Country: Iran

zimbara zimlet installed but not connect and not load menu! [Error in template 'com_processmaker_zimbra.template.overvi]

Unread postby mk8800 » Fri Jun 09, 2017 11:16 am

I installed Zimbra 8.7.10_GA_1829 (build 20170524161336) and then I try to install zimbra process maker zimlet by
- downloading last version of it from https://zimbra.org/extend/items/view/processmaker-zimlet
- rename it to 'com_processmaker_zimbra.zip'
- deploy it from Admin Console>Configure>Zimlets

but after login as a user in zimbra and waiting for load process maker tab , i get pop up for process maker and this error in left menu:
Untitled.jpg
Untitled.jpg (66.77 KiB) Viewed 292 times

and I also saw bunch of errors in console:
Untitled.jpg
Untitled.jpg (281.94 KiB) Viewed 292 times


and java stack trace:

Code: Select all

Error in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderGroup': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemOpen': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemLevel': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemIcon': template not foundError in template 'com_processmaker_zimbra.template.overview#folderItemClose': template not found



and connection not works!

both processmaker and zimbra works on https.

I also search for a way to reset process maker connection.

amosbatto
Posts: 5340
Joined: Mon Jun 22, 2009 10:28 am
Country: Bolivia
Location: La Paz

Re: zimbara zimlet installed but not connect and not load menu! [Error in template 'com_processmaker_zimbra.template.ove

Unread postby amosbatto » Fri Jun 09, 2017 7:01 pm

The ProcessMaker zimlet has not been tested with Zimbra 8.7. The last version it was tested with was Zimbra (ZCS) 7.1.2. See:
http://wiki.processmaker.com/index.php/Zimbra_Triggers
I tried it with Zimbra 8.4 last year and I couldn't get it to work.
Amos B. Batto ♦ ProcessMaker Technical Documentation Writer & Forum Manager ♦ Cofounder of ILLA (http://www.illa-a.org)

mk8800
Posts: 7
Joined: Tue Apr 04, 2017 1:36 pm
Country: Iran

Re: zimbara zimlet installed but not connect and not load menu! [Error in template 'com_processmaker_zimbra.template.ove

Unread postby mk8800 » Sat Jun 10, 2017 8:37 am

Thanks amos I will try Zimbra (ZCS) 7.1.2 , can I install it on ubuntu 16.04 ?
I have another question does it works with Processmaker 3.x ?


Return to “Using ProcessMaker 2”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest