Questions and discussion about developing processes and programming in PHP, JavaScript, web services & REST API.

Moderators: ArturoRobles, ArturoRobles

Forum rules: Please search to see if a question has already asked before creating a new topic. Please don't post the same question in multiple forums.
By leydyzapata03
#793134
Buen día, alguien sabe como puedo limpiar el valor de un campo tipo file de un dynaform?

Necesito que cada que se cargue el formulario se limpie el valor.

Gracias, quedo atenta.
User avatar
By amosbatto
#793138
Crea un trigger. Si estas usando un file, puedes usar este código:
Code: Select all
@=miArchivo = array();
@@miArchivo_label = '';
donde "miArchivo" es el nombre del variable asociada con el control de file.

Si estas usando un MultipleFile (UploadFile), puedes usar este código:
Code: Select all
@=miArchivo = array();
Este trigger debe ser ejecutado antes del DynaForm.

Everybody wants to be famous, but nobody wants to […]

Hi, I attached a sample config file, Please check […]

Error clicking on Participated

Hi, I attached a sample config file, Please check […]

Hello, Is it possible to set variables in a defau[…]