Page 1 of 1

variable in external libs

Posted: Fri Jun 21, 2019 8:10 am
by rohitambre
Hi everyone,
I have two environments one running on http and other on https. Whenever I have to transfer a process from one instance to other I have to change links for external libs from all the tasks to different domain and different protocol.

Can we create any Global variable in Process to use inside external libs field.

Thank You.

Re: variable in external libs

Posted: Tue Jun 25, 2019 3:13 am
by amosbatto
Create a trigger like this:
Code: Select all
$g = new G();
@@myLibraryUrl = ($g->is_https() ? "https" : "http") . "://www.mydomain.com/mydir/mycode.js";   
Set this trigger to fire before the Dynaform.

Then in your "external libs" property, set: @@myLibaryUrl

Re: variable in external libs

Posted: Wed Jun 26, 2019 1:24 am
by rohitambre
Ohhh I tried this thing before but didn't work that time, I must have made some mistake
Thank you its working now