Ask questions about installing and configuring ProcessMaker 3

Moderator: amosbatto

#826097
Greetings everyone

I've just installed Processmaker 3.2.1 on Centos 7. I'm starting to configure it and under the "USERS" Tab, on the "Roles" voice, there's no record at all.

i've tried to add some custom role, but they don't show up even if ProcessMaker tells me it has been saved correctly.

Also, when i try to add a new user, i can't select a role because the combobox is empty, thus blocking me from adding the user.

When i access the DB from a client, though, i can se that the table RBAC_ROLES has PROCESSMAKER_ADMIN, PROCESSMAKER_MANAGER, PROCESSMAKER_OPERATOR, RBAC_ADMIN and my custom roles in it. They just don't show up in the system.

Any help is very appreciated

Thanks in advance

Enrico
#826115
Press F12 to turn on your web browser's debugger, and then go to Admin > Users > Roles in ProcessMaker

Then, go to the "Network" tab in the browser's debugger, and look for:
GET http://{domain}/sys{workspace}/{lang}/{skin}/roles/roles_Ajax?request=rolesList&_dc=XXXXXXXXXXXXXXX

Select it in the list and then click on "Response" to see whether all the roles are being listed:
RolesInWebDebugger.png
RolesInWebDebugger.png (268.98 KiB) Viewed 276 times

Are all your roles listed in the response?

Sending documents as base64 worked the last time I[…]

I don't see those problems using PM 3.3.10 Communi[…]

Tengo el mismo problema con el MultipleFile, inten[…]

Getting this error

_ERROR_ : The row '3149943815d31b85fdf39650326697[…]