中文论坛 (Forum for Chinese Speakers)

Moderators: amosbatto, yuhesky

By Leon0824
#796108
大家好,最近自己架了 ProcessMaker 試用
跟著網站的教學做了 Purchae Request 的流程和表單
但是用 Android App 新增或讀取 Purchase Request 流程時,表單讀取都會無限 Loading
試過了幾個版的 Android 都一樣
但是在 Web 和 iOS App 都可以正常讀入表單的
可否請大家指點一下問題大概是出在哪
謝謝~
By amosbatto
#796113
It is probably a JavaScript problem, if you see a spinning circle. You can check the JavaScript in the Chrome debugger:
https://developers.google.com/web/tools ... debugging/

If you can't find the problem, then export your process and post your .pmx file here. I will look at it on Monday.
By Leon0824
#796114
amosbatto wrote:It is probably a JavaScript problem, if you see a spinning circle. You can check the JavaScript in the Chrome debugger:
https://developers.google.com/web/tools ... debugging/

If you can't find the problem, then export your process and post your .pmx file here. I will look at it on Monday.
I followed the instruction to enable the Chrome remote debugger. The remote debugger works fine with any tabs in Chrome for Android and other apps use WebView. However, the remote debugger cannot work along ProcessMaker Android app.

I built a test machine in Google Cloud. You can access it with below information:
Address: http://35.201.233.188/
ID: Designer
Password: password
Attachments
(82.45 KiB) Downloaded 22 times
By amosbatto
#796135
I see the problem when I try to run the case in Google Cloud with the PM App. Here is what I see in the Chrome Debugger:
ErrorAmazonDynaFormLoading.png
ErrorAmazonDynaFormLoading.png (93.79 KiB) Viewed 808 times
It looks like this REST endpoint fails:
http://35.201.233.188/api/1.0/workflow/ ... 0061124955
I wonder if Google is blocking something.

I don't see this problem when I run your process in a Red Hat 7.0 machine with PM 3.2.1 Enterprise. What operating system and what versions of PHP, MySQL and Apache are you using?
By amosbatto
#796154
I just tried your process in ProcessMaker App 1.2.0.1 in Android 6.0.1 with a Bitnami install of ProcessMaker 3.1.3 Community Edition and it works.

However, I do remember that I saw an error message about the file permissions in a log file the first time I tried to start a case with the ProcessMaker App 1.2.0.1.

I don't recall which directory you have to change, but it will be something like:
chmod -R 775 /opt/processmaker-3.1.3.b1-0/{some-directory}
Then, the error message went away and I could start new cases in the ProcessMaker App. However, that doesn't seem to be your problem if you are seeing the "Loading" message.

I recommend that you do a manual installation of ProcessMaker.
By Leon0824
#796190
Thanks for your help.

I also encountered some permission issue on the 1st machine in Google Cloud. Loading issues may caused by permission setting also.

Whatever I built another machine and Android app loads correctly.
Send for clarification

Cost: Will you be using PM entrerprise or open sou[…]

SMS Gateway

Hello natesh, I have a Get ready to use integrate[…]

delete information after CSV export

thanks for your attention, i have some change on y[…]

Thanx again amosbatto... I'll re-check file permis[…]